Priceputul Instalații dispune de instalatori autorizați

DEȚINEM ECHIPAMENTE DE ULTIMĂ GENERAȚIE ȘI AVEM PREȚURI AVANTAJOASE!

AVEM SOLUȚIILE COMPLETE PENTRU INSTALAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ: filtre antimagnetita, soluții de protecție a instalației, soluții inhibitoare de coroziune pentru calorifere, etc.

Serviciile sunt valabile pentru orice centrală din gama : ARISTON / IMMERGAS / FERROLI / BOSCH / VIESSMANN / VAILLANT / ROMSTAL / HERMANN / SIME / BERETTA / BIASI / BRAVA / HABITAT / LAMBORGHINI / SIMAT / BÂXI / WESTEN / BUDERUS / DE DIETRICH / ROCA / SYLBER / JUNKERS / RIELLO / FONTECAL / SAUNIER DUVAL / KESTON / CHAFFOTEAUX & MAURY / MOTAN / RADIANT / ELECTROLUX

Datorită complexității modului de funcționare al unei centrale termice și specificului local al apei cu care este aceasta alimentata, periodic este necesara efectuarea procedurii de curățare centrală termică.

Conținutul excesiv de calcar pe care apa îl are uneori conduce în mod inevitabil la colmatarea circuitelor conductelor de alimentare și evacuare a apei preparate de centrală. Procedeul efectuat de noi asigură prelungirea duratei de funcționare și eficiența energetică a centralei termice prin curățare chimică a centralei.

Prin solicitarea serviciului de curățare chimică centrale termice și calorifere veți avea garanția întreaga instalație a fost curățată cu atenție și veți putea folosi centrala termică la capacitate maximă așa cum a fost proiectata, pentru o perioadă mai lungă de timp.

Filtre anti-magnetită și anticalcar

FILTRU ANTICALCAR MAGNETIC ANTIKAL 1"

Filtru anti-magnetita Salus MD22A MAG Defender

Filtru anticalcar Dosamax Blu 1/2-1/2

PRICEPUTUL INSTALAȚII NON-STOP 24/7 BUCUREȘTI ȘI ILFOV

Soluționăm urgent problemele tale

Seriozitate, punctualitate si profesionalism

Abordare profesională și rapidă a problemei, deplasarea urgentă la domiciliu, preturi corecte

Evaluare corectă și profesională

Curățare chimică necesară centralelor și caloriferelor

Curățare centrale termice

Curățenie post-intervenție