Pe fondul creșterii continue a prețului combustibililor convenționali panourile solare oferă o soluție pentru scăderea costurilor de producție a energiei termice necesare încălzirii spațiului sau producției de apa calda de consum. Proiectate, montate și întreținute corespunzător acestea își pot aduce un aport termic semnificativ prin generarea de energie aproape gratuit.

Operația de curățare are drept scop îndepărtarea gumelor și malurilor din sistemul solar caracterizat prin temperaturi ridicate de lucru, care favorizează descompunerea antigelurilor și formarea de depuneri și polimeri greu de evacuat prin procedee clasice de spălare.

Odată îndepărtată mizeria, instalația va fi clătită iar resturile soluției de curățare vor fi neutralizate cu NEUTRALYZER ALCALIN până la restabilirea unui pH neutru în circuit.

Ulterior circuitul vă fi represurizat prin încărcare cu antigelul SOLAR PROTECT S45 care asigură o protecție la îngheț de până la -28°C și este formulat special pentru acest tip de instalații.

PRICEPUTUL INSTALAȚII NON-STOP 24/7 BUCUREȘTI ȘI ILFOV

Soluționăm urgent problemele tale

Seriozitate, punctualitate si profesionalism

Abordare profesională și rapidă a problemei, deplasarea urgentă la domiciliu, preturi corecte

Evaluare corectă și profesională

Curățare chimică necesară centralelor și caloriferelor

Curățare centrale termice

Curățenie post-intervenție