Datorită funcționarii la temperaturi reduse (sub 35 °C) fluidul din instalațiile de încălzire în pardoseală este predispus la apariția microorganismelor anaerobe. Acestea se dezvoltă în colonii ce generează maluri putând obtura elementele instalației (debitmetre, valve, bucle de circuit) cu efect de alterare a funcționarii sistemului și scădere a eficientei transferului termic în diverse zone.

Produsele de curățare asigură îndepărtarea malurilor și igienizarea completă a acestui tip de instalație, fiind concepute pentru astfel de aplicații.

1. Operațiunea se efectuează cu ajutorul unei stații mobile care permite dozarea și recircularea soluției în instalație. În procesul de curățare sunt monitorizați parametrii fizico-chimici ai soluției pentru a determina când a fost eliminată mizeria depusă.

2. Odată îndepărtată mizeria, instalația vă fi clătită iar resturile soluției de curățare vor fi neutralizate cu până la restabilirea unui pH neutru în circuit.

3. Ulterior circuitul va fi represurizat prin încărcare cu apa de alimentare sau, opțional, cu APĂ DEMINERALIZATĂ. De asemenea este recomandată aditivarea suplimentară cu BIO REDUCT, agent ce inhiba dezvoltarea ulterioară a microorganismelor. În funcție de nevoia de protecție la coroziune și îngheț care se impune, există și posibilitatea utilizării fluidului termic.

PRICEPUTUL INSTALAȚII NON-STOP 24/7 BUCUREȘTI ȘI ILFOV

Soluționăm urgent problemele tale

Seriozitate, punctualitate si profesionalism

Abordare profesională și rapidă a problemei, deplasarea urgentă la domiciliu, preturi corecte

Evaluare corectă și profesională

Curățare chimică necesară centralelor și caloriferelor

Curățare centrale termice

Curățenie post-intervenție