Priceputul Instalații dispune de instalatori autorizați

Pentru desfundarea canalizării folosim aparatură modernă și o echipă proprie specializată.

Asigurăm desfundarea tuturor instalațiilor sanitare, indiferent vorbim de chiuvete, toalete, căzi, elemente de scurgere, sifoane de pardoseală sau alte instalații.
Țevile de scurgere se pot înfundă din foarte multe motive, dar de cele mai multe ori cele care cauzează aceste probleme sunt: vaselina (grăsimi), părul, cafeaua, resturi menajere, șervetele sau diferite obiecte.

Remediul cel mai des utilizat de către oameni este acela de a utiliza pentru desfundare canalizare o serie de soluții (acizi) și diferiți compuși chimici, metodă care cred ei este cea mai convenabilă pentru a face acest lucru, însă nu e deloc așa.
Durata de lucru este mai mare deoarece odată ce turnați substanța chimica va dura destul de mult timp până când aceasta pătrunde prin toate țevile din casă și își va face efectul dorit deși totul se poate aduna într-un cot de trecere fară a mai da accesul soluției pătrundă mai departe.
De asemenea substanțele emanate în aer de aceste chimicale pot provoca leziuni severe, foarte grave la nivelul tractului respirator fară ca macar iți dai seama pe moment.

PRICEPUTUL INSTALAȚII NON-STOP 24/7 BUCUREȘTI ȘI ILFOV

Soluționăm urgent problemele tale

Seriozitate, punctualitate si profesionalism

Abordare profesională și rapidă a problemei, deplasarea urgentă la domiciliu, preturi corecte

Desfundări orice tip de țeavă

Curățare chimică necesară centralelor și caloriferelor

Schimbat și reparat coloane

Curățenie post-intervenție