Priceputul Instalații dispune de instalatori autorizați

De cele mai multe ori, reparațiile la instalația de apă nu suporta amânare. Orice defecțiune poate provoca pagube majore sau un incovenient important proprietarilor.
Este nevoie de o intervenție rapidă, dar făcută de un profesionist care realizeze o lucrare de calitate și care nu provoace pagube mai mari printr-o reparație făcută doar de dragul de a face și cu gândul la câștigul material.
Priceputul Instalații a strâns o echipă de instalatori cu experiență ce este pregătită intervină 365 zile pe an pentru a repara, înlocui, remedia sau doar evalua daca reparația suportă sau nu amânare.

– Instalare obiecte sanitare si accesorii complete pentru baie si bucatarie.
– Tevi sparte, fisurate sau infundate, reparatii sau inlocuiri.
– 
Inlocuire robineti defecti, vane, electovane si fitinguri, ruginite sau crapate.
– 
Baterii cabine dus complexe, simple, cazi complexe sau simple.
– 
Vase de toaleta, bideuri, pisoare, chiuvete sau lavuare sparte.
– Scurgeri de apa in subsol.
– 
Calorifere sparte sau infundate,
– 
sau orice alta situatie pe care o poate rezolva un instalator profesionist!

Priceputul Instalații vine cu GARANȚIE extinsa încă 1 an pentru toate echipamentele ce le cumpărați de la noi și pe care noi le și instalăm. Această garanție o dăm peste garanția din fabrică a produselor ca dovada a calității și profesionalismului cu care a lucrat echipa de montaj.
Niciodată nu plătiți mai mult decât estimarea, chiar în cazul în care lucrarea necesită componente suplimentare sau durează mai mult decât s-a estimat! Instalatorii de la Priceputul vor instala echipamentele noi cu mare grijă pentru a nu afecta structura de rezistenta a pereților casei, apartamentului, clădirii dumneavoastră.
Această operațiune include poziționarea corectă a țevilor, cablurilor executarea de străpungeri a pereților, plafoanelor, podelelor cu echipamente profesionale și cu grija la detalii.
Folosim echipament de detecție și atenționare cabluri electrice, fier beton, țevi existente incorporate în structura pereților sau de rezistența deja existentă.

Reciclăm echipamentele vechi cu conținut de: fier și agent frigorific. Pentru lucrări de mai mare amplitudine ce suporta amânare ne poți suna și programam o vizita pentru evaluarea situației.
Priceputul Instalații este reprezentată de tehnicieni profesioniști în instalații care vor sta la dispoziție cu sfaturi și recomandări!
Totodată Priceputul Instalații vine în întâmpinarea clienților sai cu oferta de achiziții materiale cu transport asigurat la cele mai mici preturi de pe piață. Aceasta idee a survenit la cererea clienților nostrii care nu au timp și nici bani de pierdut!
Indiferent de ce servicii sanitar-termice-gaze sau electrice ai avea nevoie un instalator profesionist de la Priceputul Instalații te poate ajuta. De la serviciul inițial de instalări obiecte noi până la reparații obiecte vechi, NOI ne ocupăm de tot!
Când aveți nevoie de serviciile unui instalator de la Priceputul Instalații, acesta vine în sprijinul dumneavoastră cu calificarea și experiența pe care numai un profesionist o poate oferii. Contactati-ne azi pentru a afla mai multe despre serviciile extinse pe care le oferim.

Aveți nevoie de un instalator pentru a efectua instalarea, înlocuirea sau reparația obiectelor sanitare și termice din locuința dumneavoastră? Nici o casă nu este completă fară un sistem de instalații sanitare-termice eficient.

Nu puteți aștepta de la instalațiile dumneavoastră sanitare-termice funcționeze ireproșabil după o perioadă lungă de timp în care nu s-a efectuat nici măcar o verificare sau o inspecție. Este important țineți cont de faptul prevenția este cea mai importantă, așa nu ezitați chemați un instalator din când în când acasă la dumneavoastră pentru a face o verificare a scurgerilor, robineților, țevilor și de a înlocuii din timp piesele uzate, astfel puteți fi sigur echipamentele și sistemele de instalații sanitare-termice sunt în stare bună de funcționare. Scurgerea și canalizarea sunt responsabile în totalitate de transportul apei reziduale departe de casa ta. În scopul de a face acest lucru mai eficient este necesar luați masuri de întreținere și menținere a scurgerii curate.

Dacă observi apa rămâne mai mult timp decât este normal în lavoar, chiuvetă , cadă sau toaletă… este timpul apelezi la PRICEPUTUL INSTALAȚII. Când vine vorba de interacțiunea directă cu sistemul de instalații sanitare, bucătăria și baia ta sunt cele mai solicitate.

Problemele apar la robineți, racorduri flexibile, sisteme de acționare, etc. Acestea trebuiesc verificate și înlocuite când apar cele mai mici semne de uzură pentru a evita complicațiile ce pot apărea ulterior.

Sunați acum! Asistență telefonică de urgență până la sosirea instalatorilor la adresa dumneavoastră. Întreținerea periodică întinerește și cel mai vechi sistem, ajutandu-l funcționeze în condiții de siguranță, curat și mai mult timp!

PRICEPUTUL INSTALAȚII NON-STOP 24/7 BUCUREȘTI ȘI ILFOV

Soluționăm urgent problemele tale

Seriozitate, punctualitate si profesionalism

Abordare profesională și rapidă a problemei, deplasarea urgentă la domiciliu, preturi corecte

Desfundări orice tip de țeavă

Curățare chimică necesară centralelor și caloriferelor

Schimbat și reparat coloane

Curățenie post-intervenție