Echipa Priceputul Instalații vă oferă asistență non-stop în acest domeniu pentru rezolvarea tuturor problemelor.

Având parteneriat cu societăți producătoare de piese, accesorii și centrale termice de diferite dimensiuni și mărci, ne ocupăm, specializați și autorizați fiind în domeniul, de reparații centrale termice, cuprinzând toată gama de centrale de apartament, pe lemne, gaze sau diferiți agenți de funcționare și încălzire.
De asemenea, deținem pe stoc piese pentru înlocuiri și rezolvarea defectelor la orice oră din zi și din noapte.

Oferim spalare chimica cu agenti de spalare si acizi speciali de curatare a instalatiei termice cat si a centralei dumneavoastra pentru ai marii durata de functionare.

Montam filtre speciale pentru impuritati si pentru a proteja centrala dumneavoastra de apa de pe conducta care va alimenteaza locuinta.

Daca centrala dumneavoastra intra in avarie, pierde presiunea, nu mai incalzeste apa la temperatura dorita…

Deplasarea la domiciliul dumneavoastră se face în prealabil după ce confirmați adresa printr-un sms sau telefonic.
Ulterior o echipa dotată cu GPS, scule profesionale și piese de schimb v-a fi pusă în mișcare de către un operator Priceputul.

Spălarea chimica a centralei termice este operațiunea prin care se elimină depunerile de calcar, depuneri de magnetită (oxizi de fier) de pe schimbătorul centralei și restul componentelor centralei termice prin care circula agentul termic.

În general apa utilizată în circuitul centralei termice provine din rețeaua de apă potabilă a localității, sau din puțuri proprii și conține foarte multe săruri dizolvate și bucăți de rugină.

Ce efecte negative au depunerile de calcar si a oxizilor de fier in cazul unei centrale termice ?

În primul rând randamentul centralei termice scade vizibil totodată și debitul de apă caldă menajeră, după care atunci când calcarul sau magnetita s-a depus pe aproape întreg schimbătorul centralei termice aceasta începe producă un zgomot ciudat până când nu va mai funcționa deloc și v-a intra în avarie sau în cel mai rău caz neavand supapa de siguranță, poate exploda.
În acel moment este deja foarte greu mai puteți aduce schimbătorul la performantele anterioare începerii depunerii de calcar, el fiind foarte grav afectat.

Recomandarea este de a efectua o revizie anuală a centralei termice în care specialiștii de service indice necesitatea curățării chimice a centralei termice. Menționăm operațiunea de spălare chimică a unei centrale termice trebuie realizată de către un centru de service specializat și care folosească soluțiile de curățare potrivite tipului de schimbător pentru a nu produce daune mai mari.

Spălarea chimică se face cu o pompă specială cu posibilitatea de adaptare la caracteristicile fiecărei centrale termice în parte. Acest serviciu acoperă toate tipurile de centrale termice murale pe gaz cu ardere convențională cu putere cuprinsă intre 24 kw și 200 kw și este destinat posesorilor de centrale termice aflați în raza de competență a SC Priceputul Instalații SRL – București și județul Ilfov.
Pentru posesorii de centrale termice aflați în afara zonei de competenta a societății SC Priceputul Instalații SRL care doresc acest tip de serviciu le recomandăm contacteze o societate autorizata ISCIR pentru service centrale termice din zona unde au reședință.

PRICEPUTUL INSTALAȚII NON-STOP 24/7 BUCUREȘTI ȘI ILFOV

Soluționăm urgent problemele tale

Seriozitate, punctualitate si profesionalism

Abordare profesională și rapidă a problemei, deplasarea urgentă la domiciliu, preturi corecte

Desfundări orice tip de țeavă

Curățare chimică necesară centralelor și caloriferelor

Schimbat și reparat coloane

Curățenie post-intervenție

Serviciile sunt valabile pentru orice centrală din gama : ARISTON / IMMERGAS / FERROLI / BOSCH / VIESSMANN / VAILLANT / ROMSTAL / HERMANN / SIME / BERETTA / BIASI / BRAVA / HABITAT / LAMBORGHINI / SIMAT / BÂXI / WESTEN / BUDERUS / DE DIETRICH / ROCA / SYLBER / JUNKERS / RIELLO / FONTECAL / SAUNIER DUVAL / KESTON / CHAFFOTEAUX & MAURY / MOTAN / RADIANT / ELECTROLUX Curățare centrală termică anti calcar

Datorită complexității modului de funcționare al unei centrale termice și specificului local al apei cu care este aceasta alimentată, periodic este necesară efectuarea procedurii de curățare centrală termică.

Conținutul excesiv de calcar pe care apa îl are uneori, conduce în mod inevitabil la colmatarea circuitelor conductelor de alimentare și evacuare a apei preparate de centrală. Procedeul efectuat de noi asigură prelungirea duratei de funcționare și eficiența energetică a centralei termice prin curățare chimică a centralei.

Spălare chimică centrale termice Pentru centralele termice cu o funcționare mai îndelungată, este necesară aplicarea procedeului de spălare chimică centrală, care asigură decolmatarea completă a sistemului de conducte care alimentează și eliberează apa preparată termic.

Prin solicitarea serviciului de spălare chimică centrale termice, veți avea garanția întreaga instalație a fost curățată cu atenție și veți putea folosi centrala termică la întreaga sa capacitate, așa cum a fost proiectată, pentru o perioadă mai lungă de timp.