Reparații aer condiționat, încărcare freon aer condiționat, service, igienizare, dezinfectare

Cauți pe cineva ți repare aparatul de aer condiționat ? Ai nevoie de un instalator de aparate de climatizare de reședință ?

Reparăm Aparate de Aer Condiționat indiferent de marcă și model. Rapiditate,profesionalism și prețuri mici.

În cadrul “ ÎNTREȚINERE – REVIZIE – AER CONDIȚIONAT ” avem o promoție legată de curățarea, dezinfectarea și verificarea instalațiilor de climatizare, operația de ÎNTREȚINERE și DEZINFECTARE BACTERIOLOGICĂ . Scopul principal este protejarea dumneavoastră și a familiei împotriva bacteriei LEGIONELLA care se dezvoltă în aparatele de aer condiționat și provoacă boli grave ale aparatului respirator.

– Starea de curățenie a componentelor unității interne și a celei externe.

– Diagnosticarea stării de funcționare a unități interne și externe prin verificarea compresorului,starea traseului frigorific,parametri agentului frigorific,starea racordurilor.

Fară o întreținere periodică, creste riscul de a avea o defecțiune majoră și chiar o cădere totală a echipamentelor de care depinde confortul dumneavoastră.

Când echipamentele funcționează la mai puțin de eficiența maximă, consumul de energie electrică poate fie mai mare decât ar în mod normal.

– Cheltuielile de întreținere sunt mai mici decât cele de reparare sau înlocuire completă a unui echipament distrus de o exploatare neglijentă!

PRICEPUTUL INSTALAȚII NON-STOP 24/7 BUCUREȘTI ȘI ILFOV

Soluționăm urgent problemele tale

Seriozitate, punctualitate si profesionalism

Abordare profesională și rapidă a problemei, deplasarea urgentă la domiciliu, preturi corecte

Desfundări orice tip de țeavă

Curățare chimică necesară centralelor și caloriferelor

Schimbat și reparat coloane

Curățenie post-intervenție